Bilda förlag logotyp

Allora 3

Fördjupningskurs i italienska

Klicka på bilden för full storlek
Ruppel Olsson Manuela

Kategorier
Lager 100+ i lager
499,00
Beskrivning
Allora är en läromedelserie i italienska 1-3 för gymnasiet och vuxen­utbildningen som kan användas i grupp med lärare eller för självständiga studier. De tre böckernas struktur gör det lätt att individanpassa och variera undervisningen. 

Allora 3 tar vid där Allora 2 slutar, med repetition och nya moment – som att göra jämförelser, uttrycka sig om framtiden, beställa på restaurang, binda ihop meningar med relativa pronomen, samt att använda pluskvamperfekt, konditionalis och konjunktiv. 

Boken består av 8 huvudkapitel och ett extra kapitel om kultur- och sportevenemang i Italien under året. Varje kapitel innehåller en huvud­text, språkliga förklaringar, övningar och ordlistor samt rikligt med illustrationer och fotografier som ger en god inblick i det moderna Italien. Alla kapitel innehåller också kortare eller längre texter på italienska som tar upp det typiskt italienska när det gäller vardagsliv, kultur, geografi, traditioner och mat.

Längst bak i boken finns facit till övningarna, en grammatisk översikt, alfabetiska ordlistor, både italiensk-svensk och svensk-italiensk, och översättningar av de inlästa texterna. Boken innehåller även extra övningar som kan användas för test. Facit för dem finns på webben.

Innehållet i Allora 3 är en tillämplig av den andra och delvis den tredje nivån på den europeiska nivåskalan (A2- B1) för inlärning av främmande språk.

Digilär är en digital utgivning som innehåller stora delar av materialet i Allora. Den digitala utgivningen finns att köpa från bokförlaget Natur & Kultur.

Tipsa en vän!
Fakta
Mediatyp Flexband
Förlag Bilda förlag
Utgiven 20230622
Sidantal 230
Språk Svenska
ISBN13 9789198457957
Artikelkod95356
Övrigt