Bilda förlag logotyp

Allora 1

grundkurs i italienska

Klicka på bilden för full storlek
Ruppel Olsson Manuela

Kategorier
Lager 100+ i lager
499,00
Beskrivning

TEXTBOK OCH ÖVNINGSBOK
Dialoger och uttalsövningar gratis på webben

Allora 1 är ett läromedel i italienska för gymnasiet (Italienska 1) och vuxenundervisningen samt för dig som reser till Italien och vill kunna prata italienska i situationer som en tillfällig besökare ofta hamnar i. Det kan till exempel handla om att presentera sig, att checka in på hotell, att fråga efter vägen och köpa biljetter, att konversera om bakgrund, familj och intressen eller att beställa på café.

Boken består av 14 kapitel och ett extra jul- och nyårskapitel. Varje kapitel innehåller en huvudtext (dialog), språkliga förklaringar, övningar och ordlistor samt rikligt med illustrationer och fotografier som ger en god inblick i det moderna Italien. De flesta kapitel avslutas med en svensk text som tar upp det typiskt italienska när det gäller vardagsliv, kultur, geografi, traditioner och inte minst mat och dryck.

Facit till övningarna finns längst bak i boken. Där finns även en grammatiköversikt och alfabetiska ordlistor, både italiensk-svensk och svensk-italiensk. Dialoger och uttalsövningar finns gratis på webben.

Innehållet i Allora 1 är en tillämpning av den första nivån i Europarådets nivåskala (A1) för inlärning av främmande språk.

MANUELA RUPPEL OLSSON tog sin akademiska examen i italienska språket vid universitetet i Udine och har sedan dess undervisat i italienska som andra språk i mer än 38 år. Hon lever sedan 20 år i Sverige där hon är verksam som lärare i italienska och arrangör av språkresor till Italien.

Digilär är en digital utgivning som innehåller stora delar av materialet i Allora. Den digitala utgivningen finns att köpa från bokförlaget Natur & Kultur.

LÄS UTDRAG UR BOKEN!

Tipsa en vän!
Fakta
Mediatyp Flexband
Förlag Bilda förlag
Utgiven 20190102
Sidantal 227
Språk Svenska
ISBN13 9789198457902
Artikelkod87936
Övrigt